Nieuwe collega Matthijs Zwaan

 

Even voorstellen…

Email: matthijs@runflex.nl

Twee maanden geleden zat ik nog in het zonnige Portugal, waar ik drie jaar geleden naartoe verhuisd ben om daar in eerste instantie een jaar te gaan werken. Een jaar bleek  al snel in drie jaar te veranderen, en na veel gezien en geleerd te hebben besloot ik dat het tijd was om terug te komen naar Nederland.

Ik wil graag mijn ervaring als recruiter uitbreiden, en gezien mijn ouderlijk huis in Boxtel staat was één en één al snel twee en kreeg ik contact met Runflex. Er was er al snel een klik, en na verschillende langeafstandsgesprekken tussen Nederland en Portugal ben ik eind vorig jaar weer in Boxtel neergestreken. Sinds het begin van dit jaar ben ik onderdeel van het team van Runflex.

Het mooiste vind ik om een geslaagde match te maken, en ik kijk er dan ook naar uit om dit de komende tijd voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten te kunnen doen. Mocht je vragen hebben of graag eens kennis willen maken neem dan gerust contact op, of loop eens binnen!