Werkgevers

Als werkgever wenst u een maatoplossing voor uw personele vraagstukken, of het nu gaat om tijdelijk personeel of om het vinden van de juiste vaste medewerkers.

Runflex levert u deze maatoplossingen. Wij zijn geen nieuwkomer in de flexmarkt, maar werken reeds jaren samen met diverse (grote en kleine) organisaties en we zijn gewend om daarin succesvol te zijn.

Een korte uiteenzetting:
Werving en Selectie

Wij zorgen voor de werving en selectie van uw nieuwe vaste medewerkers. We nemen het proces van werven, selecteren, gesprekken voeren, etc. uit handen. Middels ons uitgebreide netwerk vinden wij voor u de persoon die voldoet aan het opgegeven functieprofiel. U hoeft hierdoor maar een beperkt aantal gesprekken te voeren met geselecteerde kandidaten. Heeft u de juiste kandidaat gevonden, dan kan u hem of haar direct op contract nemen.

Op zoek naar vaste medewerkers?

Uitzenden

U betaalt als werkgever alleen de daadwerkelijk gewerkte uren van de kracht en heeft geen verplichtingen bij ziekte of bij het wegvallen van werk. Het einde van de overeenkomst is flexibel en hoeft niet vooraf bekend te zijn. Gelijke beloning uitzendkracht versus vaste medewerkers (inlenersbeloning). Overname van de kracht kan na 1040 uur.

Tijdelijke inzet van extra personeel?

HR advies

Heeft u regelmatig kleine of grote vragen over personeelszaken maar ontbreekt binnen uw organisatie de kennis en/of de tijd? Runflex is de partner die u hierbij kan adviseren. Wij bieden ondersteuning bij HR vraagstukken gerelateerd aan ontslag, ziekteverzuim of andere P&O diensten.

Op zoek naar ondersteuning bij HR vraagstukken?

Payroll

Runflex neemt zowel de administratieve -, financiële verplichtingen als de arbeidsrechtelijke risico’s van uw personeel over. Het juridisch werkgeverschap ligt hierdoor niet meer bij u, terwijl u wel de verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden – , het loon en overige voorwaarden van de medewerker blijft houden.

Wilt u meer flexibiliteit, minder kosten en risico?

Detachering

U bent op zoek naar een medewerker voor een bepaalde tijd of voor een bepaald project. Het einde van de overeenkomst staat dus vast. Voor zowel u als de medewerker geeft dit meer zekerheid.

Op zoek naar een medewerker voor bepaalde tijd?