Werknemers
Runflex: Persoonlijk en betrokken

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan in de dienstverlenende-, financiële- of industriesector? Neem dan een kijkje in ons vacatureoverzicht. Je kunt natuurlijk ook gewoon eens binnen lopen bij ons, de koffie staat klaar en wie weet hebben we wel per direct een passende baan voor je. Dat zou zeker niet voor het eerst zijn bij Runflex!

Wij hebben ons per slot van rekening tot doel gesteld om onze kandidaten succesvol te bemiddelen naar een vaste en/of tijdelijke baan, rekening houdend met ieders wensen en kwaliteiten.

Deze bemiddeling kan inhouden:
Uitzending

Als je via Runflex als uitzendkracht gaat werken, krijg je een contract aangeboden dat eindigt zodra de werkzaamheden bij de opdrachtgever eindigen. Je gaat op flexibele basis aan de slag. Het komt ook regelmatig voor dat je begint op uitzendbasis en vervolgens gevraagd wordt om in vaste dienst te komen werken.

Werving en Selectie

Wij gaan op zoek naar de juiste vaste werknemers voor onze opdrachtgevers. We selecteren geschikte kandidaten voor een specifieke functie en maken zo een passende match. Je kunt dus ook bij Runflex terecht voor een vaste functie.

Detachering

Als je via Runflex gedetacheerd wordt, ben je in dienst van ons maar lenen wij je uit aan een werkgever. Dat betekent dat Runflex onder andere de verantwoordelijkheid overneemt voor jouw urenadministratie, arbeidsvoorwaarden en salarisbetaling.

Payroll

Als je via Runflex als payroll medewerker aan de slag gaat, kom je bij ons op de loonlijst te staan. Je gaat werken bij onze opdrachtgever/jouw (toekomstige) eigen werkgever. Verder verzorgen wij de rest: wij gaan een arbeidscontract met je aan, betalen je salaris en verzorgen loonstroken.

Schrijf je in!

Niet alle vacatures waar we voor werven staan op onze website. Op zoek naar een baan en benieuwd naar wat Runflex voor je kan betekenen?

Hoe gaan wij te werk

Indien je reageert op een vacature, spontaan langskomt op onze vestiging, of op een andere manier met ons in contact komt, gaan wij aan de hand van een persoonlijk gesprek met jou samen de inschatting maken van de mogelijkheden bij onze opdrachtgevers.

We plannen graag een intakegesprek met je in.

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek, dat plaatsvindt bij onze vestiging, hebben we meer tijd om elkaar te leren kennen. Wij willen in dit gesprek een zo volledig mogelijk beeld van je krijgen en in kaart brengen waar jouw persoonlijke kwaliteiten liggen.

Natuurlijk bespreken we eveneens de vacature, het bedrijf, jouw specifieke wensen en maken we samen een inschatting of we je gaan voorstellen aan onze opdrachtgever voor de vacature.

Zorg er bij het intakegesprek in ieder geval voor dat je goed voorbereid bent en dat je een aansluitend CV meeneemt. Je kunt het intakegesprek dus zien als een soort eerste sollicitatiegesprek.